Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menyasszony „éke”

Menyasszony „éke”

Majdnem biztos, hogy minden kislány álma, hogy élete legfontosabb napján, az esküvőjén olyan gyönyörű legyen, mint a Disney meséből valamelyik hercegnő. Ez az álom az idő előrehaldtával sem múlik, és az igazán szerencséseknek valóra is válik felnőtt korukra. Mindenki ízlésének megfelelően nagy gonddal választja ki menyasszonyi ruháját,amit lássunk be, minekünk nőknek, talán a legfontosabb dolog. Ez adja meg a pillérét az egész előkészületnek. Legyen ez habos-babos, extrém fodrokkal, abroncsokkal vagy letisztult, elegánsan mesebeli. Ahhoz hogy az összkép tökéletes legyen, kellenek a kiegészítők, különleges ruha mellé különleges ékszer való.

Ha esküvő alkalmából keresünk nyakláncot, fülbevalót, akkor mindenképpen klasszikusban célszerű gondolkodni. Olyat kell választani, ami nem vonja el a figyelmet a ruháról, viszont kiemeli az arc szépségét, egyfajta csillogást kölcsönöz neki. Azonban ne felejtsük el, hogy nekünk kell jobban ragyogni, nem az ékszernek.

Minden valamit is magára adó ékszermárka évről-évre előrukkol egy bridal kollekcióval, hogy a menyasszony jelöltek kedvükre válogassanak. Általában gyöngy és swarovski köves, gyémánt , brill megoldásokat ajánlanak, természetesen arany kombinációval. Mert nemes alkalomkor, illik nemesfémmel megkoronázni az eseményt. Annál is inkább, mivel ilyenkor a klasszikus, letisztult elegancia a nyerő stílus, ezért anyaga által válik különlegessé, a kimunkáltsága adja a pikantériáját az ékszernek. A fehérarany különösen jó választás lehet a jeles napra. És ne feledkezzünk meg a hajdíszekről sem, akár kalapos vagy fátylas arák vagyunk fontos, hogy ezek is passzoljanak kiegészítőinkhez, ruhánkhoz. A tökéletes összkép mindig a részleteken múlik.

Talán nem elhanyagolható tényező az értékállóság sem, mindenki tudja, hogy az arany, ezüst, gyémánt, brillkő jó befektetés, ezeknek a tárgyaknak mindig lesz anyagi értéke is. Az eszmei értékéről meg nem is kell beszélni, mert egyértelmű. Egy különlegesen fenséges nyaklánc, gyűrű generációkat tehet boldoggá, amit az idén viselünk az esküvőnkön talán majd a lányuk és az unokánk is magára ölti a nagy napján. És a klasszikus soha nem megy ki a divatból!

Az oldal tetejére