Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

2021-ben aranyozd be az életed feltűnő ékszerekkel!

2021-ben aranyozd be az életed feltűnő ékszerekkel!

2021. 02. 23. 15:32:01

Talán nem meglepő, hogy az idei ékszer trendek elég feltűnőre, hangsúlyosra sikerültek. Nehéz időket élünk a világban mindenhol, és kellett már valami, ami ha csak egy pillanatra is, de kizökkent a hétköznapokból.

Menyasszony „éke”

Menyasszony „éke”

2018. 02. 02. 18:50:15

Majdnem biztos, hogy minden kislány álma, hogy élete legfontosabb napján, az esküvőjén olyan gyönyörű legyen, mint a Disney meséből valamelyik hercegnő. Ez az álom az idő előrehaldtával sem múlik, és az igazán szerencséseknek valóra is válik felnőtt korukra. Mindenki ízlésének megfelelően nagy gonddal választja ki menyasszonyi ruháját,amit lássunk be, minekünk nőknek, talán a legfontosabb dolog. Ez adja meg a pillérét az egész előkészületnek. Legyen ez habos-babos, extrém fodrokkal, abroncsokkal vagy letisztult, elegánsan mesebeli. Ahhoz hogy az összkép tökéletes legyen, kellenek a kiegészítők, különleges ruha mellé különleges ékszer való.

Gyűrűk királynője

Gyűrűk királynője

2018. 02. 02. 18:48:55
Sok féle gyűrű létezik, de van egy, ami talán mindent überel. Az, amelyiket a férfi és a nő egymás ujjára húz az oltár előtt, mellyel megpecsételik a közös sorsukat, hogy jóban-rosszban szeretni fogják egymást egy életen át. Amivel minden nap jelzik a külvilág számára, hogy szívük örökre foglalat. Ebből láthatjuk mennyire fontos dolog a jegygyűrű, és a kiválasztását rettentő komolyan kell venni, mert hiszen életünk legfontosabb döntései közé tartozik ez is. Egy életre választunk minden tekintettben!
Ékszert adni vagy kapni csak úgy!

Ékszert adni vagy kapni csak úgy!

2018. 02. 02. 18:47:53
Van, hogy az ember bolyong a városba, vagy csak szörföl a neten és egyszer csak szembetalálja magát egy ékszerrel, amiről eszébe jut valaki. Mert csillogása vagy formája, stílusa arra a bizonyos személyre emlékezteti. Netán csak olyan jól állna neki. Én vallom, hogy a drágaköveknek lelke van, és többet mondanak minden szónál, ezért a legjobb ajándék érzelmeink kifejezésére. Amit olykor-olykor csak úgy is ki lehet mutatni, mert szuper érzés annak, aki adja, és annak is, aki kapja.
A ragyogó cirkon drágakőről

A ragyogó cirkon drágakőről

2018. 02. 02. 18:46:46
Bizonyára mindenki hallott már a cirkon vagy cirkónia elnevezésről ékszer körökben. Ezüst ékszerekben előszeretettel használják díszítés képen, mert csodálatosan ragyog tőle, feldobja az ékszert és lelket önt belé. Különleges fényt ad neki, és mi nők általában szeretünk mindent, ami csillog. Előnye, hogy olcsóbb, mint egy valódi briliáns csiszolású gyémánt, viszont felveszi a versenyt a tündöklésével. Tehát, nem rossz üzlet!
A gyűrű, amit sosem szeretne egy nő megunni!

A gyűrű, amit sosem szeretne egy nő megunni!

2018. 02. 02. 18:45:48
Az eljegyzési gyűrű az örök szerelem jelképe. A férfi ilyen gyűrűvel fejezi ki házassági szándékát, mely örökre szól. Ez egy olyan pillanat, ami egy nő életében hatalmas horderővel bír, és ennek a jelképét nem szeretné megunni soha- de-soha. Sőt az eljegyzés pillanatának az élményét örökre szívébe zárja, és ha bármikor rápillant az eljegyzési gyűrűjére, ezt a csodás érzést élheti át újra, mely biztosan mosolyt csal az arcára.
Ékszert évfordulóra!

Ékszert évfordulóra!

2018. 02. 02. 18:44:39
Minden jeles eseménynek az életünkben van évfordulója, amikor megemlékezünk életünket nagyban megváltoztató történésekről.
Ha Swarovski ékszert vásárolnál, erről feltétlenül tudnod kell!

Ha Swarovski ékszert vásárolnál, erről feltétlenül tudnod kell!

2018. 02. 02. 18:43:31
Napjainkban lépten, nyomon Swarovski kristályokkal találjuk magunkat szemben az üzletek ékszer kínálatában. Előszeretettel címkéznek fel különböző ezüst ékszereket vagy akár bizsukat is Swarovski márka névvel. Ami ilyenkor a legfeltűnőbb, hogy van méreg drága Swarovski ékszer és jóval olcsóbb kategória is. Ez nem véletlen, és nem ár tisztában lenni a különbségek okával, na meg, hogy ne érezzük félrevezetve magunkat.
Ékszert Valentin Napra!

Ékszert Valentin Napra!

2018. 02. 02. 18:42:24

Ha kipihentük a karácsonyi ajándék beszerzés fáradalmait, akkor nagyon ne eresszünk le, mert közeleg a Valentin nap február 14.

Szent Bálint napján, február 14-én tartják az angolszász országokban a Valentine's Day ünnepét, amely a 20. század második felében a világ más részein is elterjedt. A Valentin-nap ma azt jelenti, hogy a szerelmesek megajándékozzák egymást.

A Ballagás aranyat ér!

A Ballagás aranyat ér!

2018. 02. 02. 18:41:14
Minden ember élete, tele van jelentőségteljes eseményekkel. Főleg amikor lezárul egy szakasz, és egy teljesen ismeretlen világba lép az ember lánya vagy fia. Ilyen az, amikor elballagnak a középiskolából. Ami jelképezi, hogy megérettek egy újabb felelősségteljesebb élet szakaszhoz
Az oldal tetejére