Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyűrűk királynője

Gyűrűk királynője
Sok féle gyűrű létezik, de van egy, ami talán mindent überel. Az, amelyiket a férfi és a nő egymás ujjára húz az oltár előtt, mellyel megpecsételik a közös sorsukat, hogy jóban-rosszban szeretni fogják egymást egy életen át. Amivel minden nap jelzik a külvilág számára, hogy szívük örökre foglalat. Ebből láthatjuk mennyire fontos dolog a jegygyűrű, és a kiválasztását rettentő komolyan kell venni, mert hiszen életünk legfontosabb döntései közé tartozik ez is. Egy életre választunk minden tekintettben!

Mivel egész életünkben viselni fogjuk, nagyon fontos, hogy olyanra essen a választás, ami nem csak divat és stílus szempontjából állja ki az idő próbáját, hanem bírja is az évtizedes folyamatos használatot. Szintén fontos kérdés, hogy életmódunkhoz illeszkedjen, kényelmes legyen hordani. Az igazán előrelátok, akár az esetleges méretváltozásokra is gondolnak.

Ma már megszokott, hogy az arany mindhárom színéből (sárga, fehér, rosé), és ezek kombinációjából is készülnek jegygyűrűk. Lényeges, hogy az alapvető színvilágunkhoz, stílusunkhoz illeszkedjen a kiválasztott szín. Ne essünk abba a csapdába, hogy nagyon különlegeset szeretnénk, és ezért egy teljesen tőlünk szokatlan stílust választunk, amire ne adj isten, egyszer csak ráébredünk, hogy nem is mi vagyunk, és nem hordjuk majd szívesen. Jobb a megszokott klasszikus mellett letenni a voksot, lehet különlegesen szép, az egyszerű is.

Olyan legyen min Ti, hiszen kapcsolatotokat kell, hogy szimbolizálja.

Az oldal tetejére