Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LORUS karórák

A LORUS a világhírű Seiko óracsoport márkáinak egyike, a Seiko és Pulsar karórák illetve a Seiko és Lorus faliórák mellett. Bár a SEIKO óracsoport termékei széles ártartományt fednek le (5000 Ft - 700 000 Ft), a Lorus az 5000 Ft és 25000 Ft közötti kategóriára összpontosít.
Először 1982-ben, Európában mutatkozott be a Lorus, a már abban az időben is jól ismert Pulsar és Seiko márkák mellett. A Lorus azonnali sikert aratott a magas színvonalú tervezésének és technológiájának köszönhetően. A Seiko óracsoport elkötelezett a technológiai újítás iránt, melynek alkalmazásával a Lorus kollekciójában megjelentek az olyan alapvető funkciókkal készült órák, mint a stopper-ébresztős, és a digitális, két kijelzős funkció.
A LORUS egy kedvezőbb árú, jó minőségű kvarc karóramárka, melyet a világ kvarc technológia területén legelismertebb óragyárában készítenek.
1982. április 13-án New Yorkban sajtótájékoztatón jelentették be a LORUS márkanév megszületését.
A tájékoztató így hangzott: " Több mint 30 gyártóüzem amelyek a K. Hattori csoporthoz tartoznak - (a mai SEIKO Watch Corporation) - különböző márkákkal, különböző árkategóriákban igyekszik a vásárlók minél szélesebb rétegét kiszolgálni a legigényesebb, legdivatosabb idõmérõktõl a mindennapi használatra szánt órákig egyaránt. A LORUS kollekciója vásárlók millióinak teszi lehetõvé elérhetõ áron olyan kvarc karóra megvásárlását, amely a legmodernebb technológia felhasználásával a legfrissebb divatot követi. "
A márka tervezõinek minden elképzelése valóra vált. 1982 óta világszerte több mint 120 millió ember vásárolt LORUS karórát.
Mára a LORUS márka hírnevét a legkedvezőbb árérték aránynak, az egyedi formának, illetőleg a korrekt és megbízható szerviztevékenységének köszönheti. A LORUS széleskörű értékesítési és szervizhálózatot alakított ki Amerikában, Európában, Óceániában és Afrikában is. A LORUS története során kivívta a kiskereskedõk és a vásárlók bizalmát. Miért? Az ok egyszerű. A LORUS a SEIKO óracsoport tagja, amely vezetõ és egyben meghatározó az óragyártás területén s mint ilyen, széleskörû szakmai, gépi és anyagi háttérrel rendelkezik.
Rendezés:
Az oldal tetejére