Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozás

A vér nem válik vízzé, és valamennyire befolyásolja a jövőnket hova születünk. Én nagyon hálás vagyok a családomnak, mert nélkülük nem tartanék ott, ahol vagyok, és valószínűleg csak lelkes ékszer rajongó lennék, mint ahogy a legtöbb hölgy.

2009 óta működik Pomázon az Ágneszabó Ékszerbolt. Itt található az online üzlet az ékszer-webshop bázisa is, és raktára. Amikor eldöntöttem, hogy nem csak offline boltot szeretnék, hanem online-t is, akkor elsősorban nem az volt a cél, hogy szélesebb körben megismertessem az ékszer kínálatomat, hanem hogy exklusive kollekciók is helyet kapjanak, és mindenkihez eljuthasson, mert a különlegeset látni kell. 

Hiszek az ékszerek erejében, abban, hogy képesek érzéseket közvetíteni, hogy képesek boldogabbá tenni az embereket, és fényt vinni a szürke hétköznapokba, vagy csak emelni egy ünnepi alkalom fényét. Igyekszem mindig frissülni, és az aktuális trendeknek megfelelni, de természetesen a klasszikus darabokra is nagy hangsúlyt fektetek. 

Mint minden régi mesterség generációról generációra száll, és ez így van jól, gyermekkorom óta szívtam magamba a tudást az arany, ezüst ékszerek készítésével-javításával kapcsolatban és ezzel szeretném segíteni a Ti választásokat. 

Ékszerwebboltban és az üzletben is az arany, ezüst ékszerek a legmagasabb kritériumnak felelnek meg, mindig bővülő kínálattal várlak benneteket, érdemes akár csak szétnézni, mert alkalomadtán tudd, hova érdemes fordulni. 

A webáruház élénk,  fiatalos, lendületes, merész, de egyben elegáns, értéket és minőséget kínál elérhető áron, figyelemmel kíséri a vásárlók igényeit előtérbe helyezve alakítja arculatát.

Folyamatosan bővülő árukészlettel várjuk vásárlóinkat!

A termékekkel kapcsolatos információkért bizalommal fordulhatsz hozzánk.

Kellemes vásárlást kíván az ÁGNESZABÓ ÉKSZER weboldala!

Az oldal tetejére